Segur que en un moment o altre heu sentit a parlar dels famosos Compex. Avui posarem fil a l’agulla i us parlarem de les gammes de producte i de les principals funcions d’un i altre producte. Una guia bàsica per fer un ús adequat d’un producte que pot donar molt més de si del que aparentment sembla.

En primer lloc destacar que per a l’àmbit del ciclisme i el triatló encaixa molt més la gamma sport que la gamma fit. Tot plegat pensat tant per al que seria esport com per salut.

 

Famílies de producte

Compex te tres famílies de producte clarament diferenciades. L’electroestimulació, la percussió i les botes de pressoteràpia. Cada família presenta les seves peculiaritats que convé tenir presents.

Electroestimulació: integrada per els electroestimuladors convencionals i el nou cinturó Core Belt. És ideal per recuperar i mai s’hauria d’utilitzar en cas de ruptura fibril·lar. És perfecte per recuperar després d’un esforç intens. Recupera la musculatura i ajuda a millorar la circulació posterior a l’esforç.

Percussió: La segona gamma de producte Compex està integrada per els aparells de percussió. El més popular és la pistola, coneguda com a Compex Fixx 1.0 i 2.0, però també n’apareixen d’altres com el Compex Fixx mini. Tots ells serveixen per relaxar la musculatura i treballar possibles contractures.

Presoteràpia: la darrera família de Compex és la que s’integra per les botes de pressoteràpia. Ideal per a la recuperació però també per a facilitar la vida quotidiana. Agilitza la circulació i ajuda a recuperar la musculatura. És una branca molt orientada a salut i que més enllà de l’esport es pot utilitzar el dia a dia.

Un cop definides les tres famílies de producte Compex, passarem a parlar dels models Compex SP6 i Compex SP8. Els dos millors estimuladors del mercat. Cal destacar que els dos presenten tan sistema d’entrenament com de recuperació. A més, a diferència del Compex Mini, més orientat a una gamma d’iniciació, presenten sensors automàtics que s’encarreguen de calibrar la potència a la que hem de treballar. El propi dispositiu indica la col·locació ideal dels elèctrodes. Evidentment són dispositius 100% inalàmbrics i estan orientats a aquells atletes que realitzen una activitat esportiva intensa. Els productes es poden acompanyar d’un llapis de puntmotor (accessori complementari) que indicarà el punt precís de treball.

Tant el Compex SP6 com el Compex SP8 presenten inumerables funcions. T’animem a venir a la botiga i descobrir les peculiaritats de cada un dels electroestimuladors i de tota la gamma Compex.