A l’estiu li queden quatre dies i a Fanatik ja ens comencem a preparar per la temporada de tardor. És per això que avui us analitzarem detingudament els diferents productes de què disposem a la botiga. I ho farem perquè encara que sembli que tots els productes indoor, ja siguin rodillos, bicicletes estàtiques o bicicletes de spinning serveixen per el mateix, la realitat es ben diferent. Cada producte té el seu ús i, per tant, el seu públic objectiu.

Bicicletes estàtiques

Les bicicletes estàtiques estan orientades a un públic força concret que prioritza la comoditat i la funcionalitat per davant del rendiment. En general podríem dir que les bicicletes estàtiques estan pensades per aquells ciclistes o esportistes que volen practicar ciclisme a casa com a activitat esportiva saludable. Segurament ens referim a un públic de certa edat o bé que per exemple s’està recuperant d’alguna lesió o problema físic. Són bicicletes que tenen un preu molt variant però de les tres opcions seria segurament la més econòmica. A Fanatik tenim tota la gamma de bicicletes estàtiques de BH. Vine a la botiga i t’aconsellarem. Fes esport salut sense sortir de casa gràcies a les bicicletes estàtiques.

BH Nexor Dual
La BH Nexor Dual, una de les bicicletes estàtiques que tenim a botiga

Bicicletes de spinning

En el cas de les bicicletes de spinning entrem en un territori lleugerament més complex. Es tracta de bicicletes amb una funcionalitat enfocada clarament al rendiment i que serveixen per esprémer-se al màxim a sobre la bicicleta. Són bicicletes que incorporen un disc d’inèrcia que ens ajudarà a regular la resistència que en alguns casos pot ser molt elevada. Les bicicletes de spinning són ideals per posar-se dret gràcies a la l’estabilitat que tenen i entrenar amb sèries o treball específic. Les bicicletes de spinning estan pensades tant per a un públic recent iniciat que busca aprofundir-se en aquest món com a usuaris avançats que busquen maximitzar el rendiment i, per tant, busquen una bicicleta adaptada a les seves necessitats. A Fanatik disposem de bicicletes de spinning de Zycle y de BH.

Z cycle bicicleta de spinning

Rodillos

En l’apartat de rodillos trobem uns accessoris que ens han canviat la vida des de la pandèmia. Són els enviats dels diable que de cop i volta s’han convertit en els nostres millors amics. I és que amb els rodillos smart d’avui dia es pot fer un treball específic mil·limetrat. Els sistemes intel·ligents que incorporen els rodillos actuals sumat a les plataformes digitals que ens ajuden a simular qualsevol track o a rodar per móns virtuals són perfectes per esprémer al màxim el cos. El soroll també ha canviat radicalment i els equips de gama mitja i alta son increíblement silenciosos. A més, també simulen a la perfecció la pedalada i no trobem gaire diferència amb rodar a l’exterior. A Fanatik us oferim de tota la gamma d’equips Tacx (i la resta de productes d’aquesta marca), Zycle i Wahoo