Des del dilluns 30 de maig fins al dissabte 11 de juny, tenim preparada una exposició d’articles de ciclisme nous, desmuntats de bicicletes de sèrie  i de segona mà. Tenim un ampli ventall de rodes de totes gammes, seients, potències, manillars, tiges, forquilles i bieles que són ideals per fer muntatges, per personalitzar o simplement per renovar els components de la vostra bicicleta. A part d’això, també hem habilitat un espai per exposar bicicletes una selecció de bicicletes  de temporada anterior amb descomptes de fins al 25% i també bicicletes de segona mà.

Hi podreu trobar des de rodes de fibra de carboni de carretera amb perfil fins a rodes de BTT sortides de bicicletes amb muntatges bàsics a molt bon preu.

Pel que fa a la resta de components, també hi tenim forquilles de BTT Fox, Rockshox i DT Swiss desmuntades de bicicletes noves i, per tant, amb garantia, seients de BTT, de carretera i també especifics de triatló, potències i manillars d’alumini i de fibra de carboni tant per a BTT com per a bici de carretera.

I si el que toca és canviar la transmissió, tenim conjunts de plats i bieles Rotor, Shimano i Sram.

Pel que fa al mercat de bicicletes de segona mà, el podeu consultar a https://www.fanatik.cat/mercat-docasio/.