Compex ens està sorprenent en els darrers temps amb nous dispositius enfocats al rendiment i recuperació que complementen el prou conegut catàleg d’electroestimuladors de la marca, com són la pistola de massatges Fixx 1.0 o les botes de recuperacó Compex Ayre.

Ens centrarem en aquest últim producte, les botes Compex Ayre, que hem tingut la sort de poder provar durant uns dies. Compex les presenta com a “botes de compressió sense fil, fàcils d’utilitzar i ultraportàtils per a una recuperació ràpida”. Tenint en compte que aquestes botes se serveixen de quatre cambres de compressió independents que es poden inflar simultàniament o de manera individual, permeten adaptar-se totalment a la zona afectada.

Durant aquests dies de prova, les botes Ayre, que ja havien cridat l’atenció a molta de la gent a qui agrada entrenar, ens han permès recuperar les cames de manera més ràpida i efectiva, cosa que ens ha permès fer més entrenaments de qualitat. Hem fet la prova durant tres dies amb entrenaments de mitja i alta intensitat, però ens hem adonat que no només són útils després dels entrenaments intensos, sinó que també poden servir després d’un llarg dia de treball en feines a peu dret, ja que la sensació d’alleujament ha estat molt notable i gratificant. És per això que considerem que és un molt bon complement no només per a la recuperació esportiva, sinó que també per la vida quotidiana. Com que la col·locació i l’ajustament són tan simples, no ens farà cap mandra aprofitar les Ayre a estones lliures.