Com que aquest any tot és atípic, hem decidit no fer un #capdesetmanataronja tal com el coneixem d’altres anys. Degut a les restriccions de mobilitat, si el féssim com sempre només se’n podrien beneficiar els clients de Vic, per això hem decidit fer que duri fins al dia 3 de desembre! Tindreu a la vostra disposició, entre d’altres, aquestes ofertes:

Zycle Smart Z Pro (abans BKOOL): dels 449€ oficials de PVP aquest cap de setmana tindrà un preu especial… I durant aquests dies Bkool facilita l’ampliació de la Subscripció Premium des dels 3 mesos habituals fins a l’any per només 48€.

Garmin i Polar: durant aquest cap de setmana, farem incrementarem els descomptes habituals del programa Fan Fanatik per a tots els equips! A més, hi ha ofertes puntuals encara més agressives en Garmin Edge Explore, Garmin Fenix 6 Pro, Garmin Instinct, Polar Vantage V2, Polar Grit X, Polar Ignite i molt més.

Wahoo: oferirem promocions especials amb obsequis per als GPS Wahoo Roam i Bolt.

Compex: tots els electroestimuladors Compex amb un 30% de descompte.

Ulleres  i cascs Oakley: fins al 30% de descompte en ulleres i cascs.

Vambes de “running”: selecció de calçat de córrer amb fins al 50% de descompte.

Llums de ciclisme i frontals: 15% de descompte.

També aprofitem per informar-vos que hem començat a obrir reserves per les Zycle Smart Z Bike que arribaran entre gener i febrer.

Aprofiteu l’oportunitat!