En l’útima presentació dels motors Bosch per a bicicletes elèctriques, la marca alemanya va impressionar as tothom amb el model més esperat: el Bosch Performance Line CX. En aquesta quarta generació, el pes ha estat reduït fins a només 2.9kg, proporciona una assistència fins el 340% i ha ampliat les bateries fins als 625wh (a més de fer-les compatibles amb bateries externes per superar àmpliament els 1000wh). És un motor per gaudir de la BTT més autèntica.

En aquest article ens centrarem en les funcions del nou dispositiu de Bosch, el Kiox. Ja us avancem que té molta informació.

Com sempre, hi ha les funcions més habituals, que són les següents:
– 4 nivells d’assistència: ECO, TOUR, E-MTB i TURBO (amb un color diferent per a cadascun).
– Velocitat màxima, mitjana i actual.
– Temps del recorregut.
– Quilòmetres totals.
– Hora actual.

Però a més, incorpora funcions que ja no ho són tant:
– Indicador de potència (tant de la del motor com de la de les nostres cames).
– Consum calòric aproximat.
– Cadència del pedalada.
– Freqüència cardíaca (funciona amb diferents cintes del mercat amb  BLE (Bluetooth Low Energy) com les Polar H7 o H10).
– ABS
-Bluetooth (ens permet connectar dispositius mòbils).

També ens podem connectar a l’aplicació E-bike Connect, que és una ampliació de la pantalla de les nostres e-bikes per registrar tots els nostres recorreguts amb GPS.

Totes les rutes enregistrades ens mostraran tant recorregut en el mapa com una gràfica on podrem apreciar quin percentatge ha treballat el motor i quin nosaltres, així com també els nivells d’assistència que hem fet servir.

La funció estrella per a nosaltres es la LOCK. Com funciona? És molt fàcil: un cop aparquem la bicicleta, la nostra aplicació vinculada al Kiox ens permet bloquejar el sistema electrònic de la bicicleta. Això fa que, en cas de robatori, la bicicleta resulti poc útil. és un candau que només es pot desbloquejar amb el nostre mòbil intel·ligent.

Les actualitzacions del kit Bosch també es poden fer des de l’aplicació E-bike Connect.

BOSCH, que ha demostrat una vegada més que és l’empresa líder i més avançada en aquest sector, continua treballant en noves actualitzacions, millores i moltes coses més! N’estarem pendents…