En temps del maleït coronavirus, és època d’entrenar tancats a casa. De mica en mica i durant el confinament, tots hem après a programar-nos els nostres entrenaments indoor per mantenir-nos en forma; alguns amb rodillos, d’altres amb cintes de córrer i aparells d’exercicis, molts fent escales. Cadascú ha buscat la millor manera per mantenir-se actiu. Per a tots aquests mètodes d’entrenament hi ha un gran aliat: els electroestimuladors Compex.

Molta gent té un electroestimulador Compex a casa, però no tothom sap com utilitzar-lo correctament. En molts casos, qui l’ha comprat per recuperar alguna lesió, possiblement no sap com fer-lo servir per entrenar. Compex, conscient d’això, té un dels millors serveis de postvenda i formació com molt bé saben els clients de Fanatik que han assistit a clínics d’aquesta marca. En aquest vídeo d’en Salva, podreu veure com treure rendiment del Compex per fer entrenaments específics de ciclisme “indoor”.

I per si encara no en teniu cap, hi ha una promoció del 30% de descompte (informeu-vos-en a info@fanatik.cat).