Ja tenim aquí un grapat de les activitats que ens heu demanat. Tenim un calendari de test ben atapeït per març i abril: hi haurà test de BMC, Niner (gravel), Cervélo i Assos.

  • Del 6 al 9 de Març: TEST DE BMC FOURSTROKE 01. Farem una sortida dimecres, dues divendres i una altra dissabte al matí. És una oportunitat única per descobrir una de les grans (i més esperades) novetats per a aquesta temporada de bicicleta de muntanya.

  • Dia 23 de març: GRAVELADA AMB NINER. Voleu conèixer què ofereix Niner en l’emergent món del gravel? El dia 23 teniu l’opció de fer una sortida i provar alguns dels models que ens ofereix la marca de les rodes grosses.

Dia 5 d’abril: TEST DE CERVÉLO (SÈRIE S). Tindreu l’oportunitat de provar les bicicletes aero per excel·lència, les noves S3 i S5 que han suposat tota una revolució per aquest 2019.

  • Dia 6 d’abril: PRESENTACIÓ I TEST D’ASSOS S9. Algú pensava que els reis del culot ja havien arribat al seu límit? Doncs amb els nous culots S9 s’han superat. Tindreu l’oportunitat de veure la presentació de la marca a Fanatik i de gaudir d’una jornada de test.

Per poder assistir a aquestes sessions, us heu d’inscriure a la botiga. Us recomanem estar pendents de les xarxes socials, que n’anirem informant..