Molts dels que llegiu aquestes línies ja n’esteu assabentats, però des d’aquesta entrada us volem informar oficialment que Fanatik està a punt d’encetar una nova etapa. Després de més de 7 anys al Carrer Costa d’en Paratge n. 16, ha arribat el moment de fer un petit trasllat. Diem petit perquè ens traslladem a poc més de 150 metres, al Carrer de Solsona, 6 (on abans hi havia Tañà Motor). Amb aquest canvi intentarem poder-vos donar el servei que us mereixeu.

No ens instal·larem a la nova ubicació fins la setmana vinent (preveiem que el primer dia a la nau nova serà el dia 19 de juny), però part del trasllat ja ha començat. És per això que us demanem una mica de paciència, que creiem que valdrà la pena. Tot i que la nostra intenció és no tancar cap dia, sí que és cert que alguns dels productes estaran exposats de manera una mica provisional.

Podeu veure un esquema de com arribar a la nova botiga en aquest mapa:

 

Aprofitem per donar-vos les gràcies per la paciència. Esperem que aquesta nova etapa ens ajudi a donar-vos el millor servei.