Aprofitant la popularitat del Black Friday (Cap de Setmana Taronja a Fanatik), ens arriben un munt d’ofertes, algunes de les quals tindran una durada una mica més llarga:

Bkool: totes les altes que es facin des del dia  21/11/2017 fins al 18/12/2017 gaudiran d’una subscripció Premium d’un any sencer en comptes dels tres mesos habituals. A part d’això, els preus d’algun dels seus equips baixarà dràsticament durant el Cap de Setmana Taronja i fins al dia 27:

Model Bkool Pro 2: 399€ en comptes de 499€.
Model Bkool Go: 289€ en comptes de 349€.

Garmin: durant aquest cap de setmana, farem incrementarem els descomptes habituals del programa Fan Fanatik per a tots els equips!

Polar: hem aconseguit uns vals de descompte de fins a 30€ per a  equips Polar. Alerta, són unitats limitades i l’oferta durarà fins que les esgotem!

Compex: fins al 27 de novembre t’oferirem un munt d’electroestimuladors Compex amb un 30% de descompte. I no ens quedem aquí: el proper dijous, 30 de novembre, podràs venir a una sessió de Compex que farem a la botiga per aprendre a treure’n el màxim partit!

Sram: la sensació de la temporada, el grup Sram GX Eagle, també tindrà un preu especial durant aquest Cap de Setmana Taronja!

I molt més…: I si el que vols és canviar el joc de rodes, vols comprar calçat per córrer amb un 60% de descompte, bicicletes de 2017 amb un 30% de descompte, elèctriques amb un 20%, articles de natació al 20%… Aquest cap de setmana també és teu!