Us presentem la nova gamma de la marca Scott en l’apartat de trail-running: la SCOTT RC.
Scott sempre s’ha caracteritzat per fer el millor material en ciclisme i esquí, però des de fa uns quants anys està irrompent amb molta força al món del running. Scott-Sports ha destinat una gran part dels seus esforços en I+D en crear la nova gamma SCOTT RC de trail running i ha aconseguit desenvolupar un material excel·lent amb un pes i unes prestacions increïbles.

Acaben d’arribar diferents productes d’aquesta línia a Fanatik i destaquen, per sobre de tot, les noves SCOTT SUPERTRAC RC.

Les SCOTT SUPERTRAC RC, són les guanyadores de l’última edició dels OUTDOOR AWARDS, que concedeix la fira de Friedrichshafen, on van ser reconegudes amb el premi de tecnologia de calçat del moment.

El més destacat d’aquest calçat, a banda del disseny i la lleugeresa (només 250 g), és l’excel·lent subjecció del peu, que proporciona una comoditat addicional, semblant a la d’un mitjó.

Pel que fa a la sola, és molt innovadora; la part de l’avantpeu està formada per tacs a 360º, i al taló hi porta tacs invertits que proporcionen un control insuperable de la trepitjada.

Podeu trobar més informació a https://www.scott-sports.com/es/es/page/supertrac-rc

Com podeu veure a la foto de portada, completen la línia els pals plegables de fibra de carboni, lleugeríssims, i un conjunt de cinturó i motxilla minimalistes que faran les delícies de molts corredors. Alguns de vosaltres ja vàreu poder veure aquesta línia quan acabava de sortir del forn quan l’Ernest Ausiró la va lluir en la seva victòria a Pels Camins dels Matxos 2017.