Des de fa unes quantes temporades, els pneumàtics Tannus són motiu de conversa habitual entre ciclistes. Suposen realment el final de les punxades de roda? Són segurs? Tenen prou adherència a l’asfalt? Les preguntes que ens vénen al cap són moltes. Però la primera i més important és la següent: què són els populars Tannus? És per això que hem preparat de cara al 12 de maig una jornada completa d’informació.

Els pneumàtics Tannus estan fets d’un polímer anomenat Aither, i en les versions més actuals ofereix unes prestacions molt semblants als pneumàtics convencionals.

L’avantatge més gran respecte a les cobertes tradicionals és que suposa oblidar-nos de les punxades, ja que és un cos massís que no depèn de l’aire. A més, estan dissenyats per superar les adversitats meteorològiques: el sol, la calor i la humitat no representen cap problema.

Un altre dels avantatges que té Tannus és el pes: és un sistema més lleuger que els conjunts de cambra i pneumàtic a què estem acostumats, aproximadament un 5%.

Pel que fa al desgast, es calcula que en 6.000 kms els pneumàtics només hauran patit 1 mm de desgast.

Si voleu veure’ls en directe, només us heu d’acostar a Fanatik aquest divendres i els professionals de Tannus Tires us en informaran. I si els voleu provar, inscriviu-vos al calendari de test.