El nostre club encara els mesos de primavera amb molts objectius a la vista. Hem fet els deures previs per poder afrontar-los amb alegria.

Fins a mitjans de març hem fet sortides de club cada setmana, incloent-n’hi una a ritme més suau (la de l’últim diumenge de març) en què vam arribar a ser uns de 30 ciclistes. En aquestes sortides hem visitat llocs com Sant Martí Sacalm, la Mare de Déu del Mont, Prats de Molló, i algun altre racó de país.

Ara entrem de ple a la temporada de marxes cicloturistes o cicloesportives, i ja hem participat a les dues primeres: la Marxa d’Amer en què, tot i no ser competitiva, tres fanàtiks es van col·locar a les primeres posicions (Albert Rifà, Èric Camps i Albert Crosas), i també el dia 2 d’Abril vam estar a la Gran Fons de Cambrils amb força participació de gent del club.

La BTT també ens agrada, i hem estat presents a l’Empordà BTT Extrem, on vam poder gaudir d’un recorregut d’autèntic BTT.

El dia 22 d’abril visitarem Montserrat i la setmana següent estarem al Marató dels Monegros per quart any consecutiu, on esperem repetir resultats i experiències d’una última edició en què, a part de poder acabar tots tot i el fort vent que vam haver de superar,  l’Albert Rifà va fer un Top 10 a la classificació.

Les properes cites on estarem, Monegros a banda, són Terra de Remences, amb prop de 30 fanàtiks inscrits, i, el mateix cap de setmana,  La Rioja Bike Race. De tot això i de les sortides de club que estan planificades per aquest mes, us en parlem ben aviat!
Us deixem algunes fotos. A gaudir de la primavera!