Si el mes passat analitzàvem les noves pales Fastskin de Speedo aquest mes analitzarem les ulleres de la mateixa línia, les Fastskin Elite IQFit.

Les noves ulleres Fastskin Elite són unes de les millors ulleres del mercat en termes d’hidrodinàmica. Han estat dissenyades per grans nedadors i inclouen la tecnologia IQFit per tal d’aconseguir una millor precisió en l’ ajustament. Són unes ulleres pensades per competir però amb un aire més minimalista que el model Fastskin Prime, també disponible a Fanatik.
Gràcies a la tecnologia IQFit de la cinta permet un ajustament fàcil i sense cinta sobrant, fet que suposa una menor fricció dins de l’aigua. A més, les bandes numerades permeten recordar al nedador la mida exacta de la cinta.

 

 

Pel que fa a la silicona també compta amb la tecnologia 3D IQFit que proporciona una bona comoditat i un ajustament perfecte, fet que ajuda a reduir les marques al voltant dels ulls.
Ara que ens acostem a l’estiu i al bon temps, recordem que les ulleres estan disponibles amb vidre de mirall, que és ideal per nedar en aigües obertes o amb piscines amb força llum solar.
Si busques rendiment, comoditat, un bon ajustament i velocitat aquestes són les teves ulleres!