Hi ha molts sistemes per intentar evitar punxades, des de cambres amb líquid fins al popular Tubeless, que utilitza el sistema llanda-coberta i prescindeix de la cambra d’aire. Tot i així, el moment de la punxada de roda pot aparèixer en qualsevol moment.
En el cas de portar una roda “tubelitzada” es minimitza molt el risc de punxada, però si es fa un tall una mica gros al pneumàtic… ens podem trobar que el líquid no el pugui segellar; és per això que han aparegut al mercat solucions com la que proposa Sahmurai Sword.
El Sahmurai Sword és un conjunt d’eines que consta d’una agulla amb unes quantes metxes de recanvi i una llima, i que s’allotja a dins del manillar, de manera que és pràctic i no ocupa espai.
A continuació podeu veure con s’utilitza aquest kit de reparació en aquest vídeo de Fanatik Lab que hem penjat al canal de Youtube de la botiga: