Les noves pales Fastskin de Speedo ja estan al mercat i a Fanàtik les hem provat per poder-vos explicar els diferents avantatges que presenten.

Avantatges:

  • Bona subjecció.
  • Millora de la posició del palmell de la mà que ajuda a agafar més aigua.
  • Més treball de la força a nivell dels braços i esquena ja que no té orificis i per tant hi ha millor tracció dins de l’aigua. Aquest fet permet que la pala sigui més petita que les altres del mercat i afavoreix també una millor entrada de la braçada a dins de l’aigua.
  • Naturalitat en tot el recorregut de la braçada gràcies a la seva lleugeresa durant el moviment aeri, la seva hidrodinàmica durant l’entrada de la braçada, la bona posició de la mà i la força durant tot el recorregut de tracció i recolliment en la fase aquàtica. Gràcies a la bona ergonomia, doncs, tenim un millor control de la braçada que fa que sigui molt similar a nedar sense material auxiliar.

Inconvenients

El model és de talla única, tot i que s’adapta molt bé    gràcies a les seves característiques ergonòmiques pot suposar un inconvenient per persones amb la mà més robusta o més menuda, de totes maneres es pot jugar amb l’ajustament de la goma del tercer dit per aconseguir una millor adaptació a cada mà.

Més material de la línia Fastskin

A Fanàtik no només hi trobaràs les pales sinó que també hi pots trobar el Pull Buoy, la taula de peus i ulleres de la mateixa línia Fastskin.