Com cada temporada, aquesta primavera ens arriba amb novetats importants. Una d’elles fa referència al tèxtil de ciclisme, i és que ens arriba la que per a molts és considerada la millor marca de tèxtil ciclista del mercat: ASSOS.

Els que ja ens coneixeu de fa temps, ja sabeu que a Fanatik tenim una debilitat per la qualitat que distingeix les marques suïsses com BMC, DT Swiss o Suplest. Doncs ara hi afegim la prestigiosa Assos, una marca que té com a prioritat la recerca del màxim confort i funcionalitat sense oblidar l’elegància en el disseny . En la recerca de la qualitat, ASSOS prioritza la confecció amb personal qualificat i la producció a Europa als costos baixos que ofereixen altres països. La premissa és clara: l’alta qualitat és innegociable. “Made by Assos”.

Voleu comprovar-ho? Doncs el proper dijous, 9 de març a partir de les 7 de la tarda farem la Presentació oficial d’Assos i l’acompanyarem amb un petit refrigeri.

Ah, i guardeu un forat a l’agenda, que el dijous 30 a les 7 farem Presentació de HED i xerrada d’aerodinàmica! Estigueu atents a les nostres xarxes socials.