Serveis

Descobreix tot el que Fanatik et pot oferir

Bikefitting

A Fanatik, gràcies al sistema Bikefitting®, configurem la teva bicicleta d’acord amb les teves característiques físiques a la recerca d’un rendiment òptim.

Grups d’entrenament de trail running

Si el que vols és entrenar, disposem de dos grups setmanals d’entrenament de trail running oberts només als inscrits a Fan Fanatik. La base d’aquests entrenaments és fer exercicis complementaris a les sortides habituals.

Dilluns a les set de la tarda: dirigit per la Laia Andreu i exclusiu per a noies.

Dimarts a les 7 de la tarda: dirigit per en Manel Amor i obert a tothom

Club de ciclisme Club Esportiu Fanatik Vic

Si el que t’agrada és el món de la bicicleta, si busques gent  amb qui compartir sortides, pedalades, curses i experiències, tenim un club que compta amb més de 100 ciclistes de tots nivells i edats. Des del club tramitem llicències, programem calendaris de marxes i curses, organitzem estades de pretemporada i un munt d’activitats més.

Fan Fanatik

Fan Fanatik, és un programa de la nostra botiga per acompanyar-te en la teva experiència a Fanatik. Podràs gaudir de descomptes exclusius, jornades de test de material, clínics, formacions, entrenaments conjunts de trail running, compres privades, etc., i a més et mantindrem informat de les novetats que van apareixent al nostre sector.