Seguim omplint el calendari de presentacions i jornades de test. Aquesta vegada us oferim una nova jornada amb Compex… Que serà força diferent de les que hem fet fins ara.

El dia 7 de juny a partir de les 7 de la tarda, i coincidint amb el grup d’entrenament de trail de Fanatik, farem un entrenament especial amb l’ajuda del personal de Compex.

Començarem amb un treball de força combinada utilitzant els aparells de Compex; a continuació, 40 minuts de córrer a ritme suau i, per acabar, sessió de recuperació amb l’electroestimulador.

Com sempre, comptarem amb l’assessorament expert dels tècnics de Compex, que com ja sabeu els que heu assistit a alguna de les seves presentacions, ens ensenyen a treure el màxim rendiment dels nostres equips.

De ben segur que serà una bona oportunitat per descobrir els beneficis dels electroestimuladors tant en l’entrenament com en la recuperació muscular. A més, només pel fet d’assistir-hi, us obsequiarem amb un exemplar de la Guia Compex per aplicar l’electroestimulació a l’entrenament de ciclisme, running i triatló.

Per assistir-hi us podeu inscriure a Fanatik o enviant un correu a marketing.spain@djoglobal.com. Les places són limitades!